Rømte til Thailand

LONDON (Dagbladet): Skilsmisseprosessen mellom Scary Spice (24) og Jimmy Gulzar (31) har allerede utviklet seg til en gedigen krangel om penger og foreldreretten til ti måneder gamle Phoenix. Nå befinner de to eksene seg på hver sin kant av kloden.

Da skilsmissen var et offentlig faktum, tok Spice-Mel med seg lille Phoenix og stakk av gårde til østlige strøk. Sammen med søsteren Danielle tok hun seint mandag kveld av med en jumbojet i retning Singapore, for så å dra videre til Phuket i Thailand.

Jimmy på sin side bor fremdeles i den svære villaen Mel har gitt ham beskjed om å komme seg ut fra. Jimmy kastet seg på sykkelen og dro av gårde til sin lokale pub samtidig som ekskona forsvant ut av landet.

Gulzar tok med seg en forsyning øl og sigaretter, for så å reise tilbake til huset. Der forsynte han ventende journalister med øl, men nektet å si noe om skilsmissen.

Tilbudt 13 millioner

Søkkrike Melanie Brown, mer kjent som Mel B, skal ifølge tabloidavisa Daily Mail allerede for en måned siden i all hemmelighet ha tatt kontakt med sine advokater for å forberede skilsmissen.

Nå skal Spice-stjernen ha tilbudt eksmannen Jimmy et engangsbeløp på én million pund, eller tretten millioner kroner, for å forsvinne ut av livet hennes. Da satte Jimmy dansefoten ned.

Gulzar ønsker ikke bare å sitte igjen med pund, men vil også være sikret en bolig i nærheten av den fasjonable villaen familien på tre til nå har bodd i.

Jimmy ønsker å være i nærheten av datter Phoenix Chi. Mel B på sin side vil angivelig kjempe for foreldreretten til datteren.

Søkkrik

Melanie, med pikenavnet Brown, har tjent seg meget rik på sin karriere som Spice Girl. Popstjernen skal være god for rundt 20 millioner pund, det vil si godt over en kvart milliard kroner. Av dem skal hun altså ha tilbudt eksmann Jimmy Gulzar en tjuendedel, for å forsvinne ut av livet hennes.

Før Jimmy traff Melanie, tjente han rundt en tusenlapp i uka. Nå spekulerer enkelte på om han vil kreve så mye som halve formuen av sin popstjerne-eks.

<B>MELLOMLANDET:</B> Mel B stakk avr Thailand for å slappe av sammen med datteren Phoenix Chi, etter separasjonen fra Jimmy Gulzar. Bildet er tatt under en mellomlanding i Singapore i går.
<B>UT PÅ TUR:</B> Jimmy Gulzar ble fotografert mens han syklet til sin lokale pub for å hente øl og røyk.