Ron Burgundy blir bilselger

- 360 ganger bedre enn en hest.

(Dagbladet). Det var gjennom suksesskomedien «Anchorman» at verden i 2004 ble kjent med den pretensiøse, selvgode og forfengelige nyhetsankeren Ron Burgendy, spilt av Will Ferrell.

Bilselger Nå er ikke Burgundy lenger bare en strevende nyhetsanker, men også bilselger. I en rekke nye reklamefilmer for bilmerket Dodge er det den morsomme filmkarakteren som har fått i oppgave å promotere den nye Dodge Durango - i kjent Burgundy-stil.

Bilen har 360 hestekrefter som, ifølge Burgundy selv, gjør at den er 360 ganger bedre enn en hest. Nyhetsankeren opplyser også om at hanskerommet i bilen rommer hele 70 pakker tyggegummi. Eventuelt to kalkunsmørbrød eller 20 linjaler.

Gir ut biografi Dette er ikke første gang Ron utvider karrierehorisonten. I august ble det kjent at den selvopptatte journalisten også skal gi ut en selvbiografi i forbindelse med premieren av oppfølgeren «Anchorman 2: The legend continues», ifølge The Independent.

Selvbiografien har fått tittelen «Let Me Off at the Top! My Classy Life and Other Musings», og skal ifølge en pressemelding handle om Burgundys barndom, hans arbeid med kollegene i nyhetskanalen, drømmekvinnen og selvfølgelig hunden Baxter. Boka vil være ute for salg fra 19. november.

«Anchorman 2: The legend continues» har premiere på norske kinoer 28. februar.