Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ron Sexsmith

Dyktig utført, men litt flatt fra kanadisk stjerne.

CD: Når man lytter til Ron Sexsmith, er det nærliggende å tenke at Jackson Browne burde krevd royalties av platene hans. Stemmene likner til de grader til forveksling, og stilen er heller ikke veldig forskjellig. Sexsmith lager sanger som er lette, melodiøse og luftige. Folk som Paul McCartney, Elvis Costello og Elton John har uttalt seg bejublende og sangene og framføringen hans. Ingen av dem har grunn til å føle seg truet.Sexsmith har en mild melankoli og en smektende ensomhet i stemmen sin, sangene er velarrangerte og iørefallende - uten at det blir direkte glatt popmusikk av det. Men den kanadiske kjæledeggen har lagd bedre plater enn dette. Man føler at han gjentar seg selv og at både sanger og budskap går litt på autopilot. Det blir rett og slett litt kjedelig og forglemmelig i all sin velklang og flinkhet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling