Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ronald McDonald er permittert fra jobb, men Klovnen Knerten merker ikke noen stor nedgang i arbeidsmengden

Også klovner er mennesker.

TRIST: - Først og fremst er det jo trist at det er noen der ute som kler seg ut som klovner. Klovner og klovner, de maskene er jo laget for å skremme folk, sier Klovnen Knerten, aka Yngvar Gregersen.
TRIST: - Først og fremst er det jo trist at det er noen der ute som kler seg ut som klovner. Klovner og klovner, de maskene er jo laget for å skremme folk, sier Klovnen Knerten, aka Yngvar Gregersen. Vis mer

–Enkelte er ute og kler seg ut som klovner og gjør det surt for folk om dagen, er det noe man merker innad i bransjen?

–Jada! Folk er opptatt av dette. Vi får kommentarer. «Tør du å gå rundt sånn nå da?» spør enkelte. Først og fremst er det jo trist at det er noen der ute som kler seg ut som klovner. Klovner og klovner, de maskene er jo laget for å skremme folk. At vi som jobber med dette skal måtte rettferdiggjøre oss blir litt søkt. Det er ungdommer som gjør pranks og legger videoer på YouTube og får likes av kompiser. Det er en trend, å kle seg ut og skremme vannet av folk. Men det har jo ikke noe med klovneri å gjøre. Vi som driver med dette er jo på helt andre arenaer. At man assosierer disse ungdommene med skrekkmasker med oss som har dette som jobb er selvfølgelig uheldig. Vi tar folk på alvor, de som flyr rundt med slike masker har jo null respekt. Det har ingenting med oss å gjøre.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?