Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ronald og Anne Guri første par ut

Ronald Belaza (19) og Anne Guri Tvedt (26) kjempet mot tårene etter at de ble stemt ut av TVNorges Dansefeber.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ellevill jubel, gråt, hyling, piping og sterke følelser - i beste Idol-stil - hørte med da 16 dansere ble til 14 i TVNorges storsatsing Dansefeber. En gutt og ei jente måtte forlate konkurransen, og den første som fikk den tunge beskjeden fra programlederne Henriette Lien og Kjetil Tefke var Anne Guri.

-  Det er trist, nikket Anne Guri, mens hun kjempet mot tårene.

Snille dommere

Heldigvis fikk humørsprederen - jenta som fikk alle deltakerne til å knekke sammen i latter med sin berømte rumpedans - raskt trøst av snille og overraskede dommere:

-  Du er en av de aller største danserne her, og det er ikke du som gjorde at du havnet her. Det var på grunn av partneren din, sa dommerne.

Konkurransen er lagt opp slik at jentene og guttene trekkes ut i par. Parene trekker så en av fire stilarter de skal danse, og må i løpet av uka koreografere og øve inn sin dans. De tre parene som dommerne mener gjorde det dårligste, står i fare for å bli stemt ut.

Hver av disse seks danserne får en kort solodans til å overbevise tv-seerne om at de fortjener å få bli i konkurransen. Den som sitter igjen med færrest stemmer må ubarmhjertig forlate Dansefeber.

Målløs

Blant guttene sto det til slutt mellom Ronald og Jørn Ole Ese (29). Ronald satset på en aggressiv freestyledans hvor både kaps og jakke ble kastet til publikum.

Jørn Ole gikk for en mer klassisk utgave, inspirert av sportsdans. Ronald trakk det korteste strået hos tv-seerne, og dommerne var svært overrasket over at Ronald forsvant alt i første runde.

-  Jeg er fullstendig sjokkert. Publikum mister en stor danser. Du er fargerik både som person og danser, roste dommerne, mens en knust Ronald ikke klarte å få fram et ord.

UT AV DANSEFEBER: Ronald Belaza (19) og Anne Guri Tvedt (26) ble de to første som forsvant fra TVNorges storsatsing Dansefeber.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!