Ronja (18) er livredd for edderkopper

Og er på nettet konstant.

Hva skjer på Blink, a? :-)

1. Navn: Ronja

2. Nick: filiappak

3. Alder: 18

4. Bosted: Trondheim

5. Siste låt lastet ned fra nettet: Hele albumet «The Teaches of Peaches» av Peaches.

6. Favoritt-tv-program: «Grey\'s anatomy», uten tvil! Og må si jeg har falt litt for «Melrose place» i det siste.

7. Hva slags mobil har du? En stygg Samsung. men jeg venter en Nokia 7390 i posten iløpet av de nærmeste dagene ;)

8. Favorittplagg: En skikkelig baggy saggebukse, eller en lilla kjole fra Neste Stopp.

9. Så mye penger bruker jeg i måneden: Alt jeg har. Income: 9000, 2400 til husleie, og resten til veldig nyttige unødvendige ting. You do the math.

10. Sist forelsket: Ett år siden, kanskje.

11. Drømmer å kline med: Sara Quin :P

12. Mine beste og dårligste sider: Jeg er veldig perfeksjonist, og det er både positivt og negativt på samme tid. Til tider ganske hissig. Jeg er i tillegg pittelita, så jeg har ofte hørt at jeg minner om Lille My.

13. Min største helt: Kathleen Hanna. No doubt.

14. Hva gjorde du i går? Øhh. Var på bandøving, tok bandbilder, skreiv litt til coveret til ep\'en. Spennende hverdag, javisst.

15. Hvor mye ser du på tv hver dag? Akkurat nok til å få med meg det viktigste; «Melrose place» og «Hotell Cæsar».

16. Hva ville du gjort hvis du var statsminister for en dag? Gjort opp for det regjeringa screwa up på; gitt mer penger til

psykiatri, sykehus, og høyere utdanning, tvert.

17. Hva er du mest redd for? Ingenting, tror jeg. Jeg hadde en helt ekstrem edderkoppfobi, men med litt tankefeltterapi ble jeg kvitt den fobien.

18. Har du kjæreste? Nei.

19. Hvor pleier du å være med vennene dine? Overalt, I\'d go anywhere with \'em.

20. Hvor mange av vennene dine er på Blink? Halvparten?

21. Hvem skulle spilt deg i filmen om ditt liv? Audrey Tatou fra Amélie.

22. Hvis bestevennen din forteller at hun/han er homofil, hva sier du da? «Åååååh! Er du på gaysir? Lag deg profil på gaysir!» og så ville jeg troligvis hoppet på vedkommende og klemmet han eller hun til h*n ikke fikk puste.

23. Når er det vanlig at ungdommer du kjenner har sex for første gang? Rundt 18-års alderen, og det synes jeg er fint. Med et par unntak da, selvfølgelig.

24. Hvilket yrke ønsker du deg? Psykiatrisk sykepleier. Av en eller annen grunn finner jeg psykiatri meget interessant, dog profesjonsstudiet i psykologi ville vært waay beyond min kapasitet, så jeg utelukket det. Altså, jeg tror man kan klare alt i hele verden hvis man bare vil det nok, men man må da se realistisk på saken og.

25. Det beste og verste med skolen? Det beste? At jeg har noe å gjøre hver dag, at jeg lærer noe, slik at jeg kan få meg en utdanning og få gjort noe med livet. Men det sier vel seg selv. Det verste? Kvinnelige lærere med bart.. say no more!

26. Det beste med Blink? At jeg møter nye folk:)

27. Hvis du kunne ønske deg en ny funksjon på Blink, hva skulle det være? Ingen aaning. Jo, at når man er medlem i en temagruppe, burde man kunne skrive poster, eller nyheter som det kalles, der, istedetfor kun å ha «debatt»-funksjonen.

28. Hvor ofte er du på nettet? Konstant. Har jeg ikke en pc tilgjengelig bruker jeg mobilen.

29. Har du møtt noen du har blitt kjent med på nettet i det virkelige liv? Flere ganger. Min tidligere kjæreste, blant annet. Og jeg modererer et forum, så jeg har møtt folk derfra og.

30. Film: best på kino, leie-dvd eller lastet ned? Kommer litt an på humøret. Føler jeg en sterk trang til å komme meg ut av leiligheten går jeg på kino, vil jeg kose meg hjemme leier jeg en film, og er jeg blakk laster jeg ned.

31. Hva ønsker du deg til jul? Absolutt ingenting. Jeg kjøpte med nylig eget trommesett - helt sporadisk, så der røyk julegaven fra mamma og pappa. Regner med det blir penger i stedet, det får jeg alltid.

32. Hva vil du at Dagbladet.no skal skrive mer om? Alt som har med politikk å gjøre? Og alternativ musikk. Legg merke til at jeg skrev alternativ der. Ikke bare det som ligger på hitlista. Og nei, dere har ingen rett til å kalle My Chemical Romance for alternative, de var det før ikke, nå lenger, så ikke prøv å lur dere unna, MCR holder ikke!

JA OG NEI-SPØRSMÅL:

32. Vet du om noen som ikke har råd til å dra på ferie? Ja.

33. Har du blitt tilbudt dop noen gang? Nei.

34. Tror du mange ungdommer blir utsatt for sexpress? Ja, faktisk.

35. Vet du om noen ungdommer som blir utsatt for rasisme? Ja.

36. Vet du om noen som har blitt mobbet? Uheldigvis, ja. Men de mobbereklamene som går på MTV er faktisk søte.