Marcus og Martinus

Røper: - Aldri vært på date

Marcus og Martinus blir stoppet for selfier verden over, og internasjonale fans oppsøker dem hjemme. Men de røper at tilværelsen kan føles ensom.

IKKE LENGER BARNESTJERNER: Marcus og Martinus Gunnarsen er lei av å bli sett på som barnestjerner. Nå er stemmeskiftet tilbakelagt og tvillingene er klare med ny låt. - Nå vil vi lage musikk alle kan relatere til, sier de. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
IKKE LENGER BARNESTJERNER: Marcus og Martinus Gunnarsen er lei av å bli sett på som barnestjerner. Nå er stemmeskiftet tilbakelagt og tvillingene er klare med ny låt. - Nå vil vi lage musikk alle kan relatere til, sier de. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er et nytt kapitel for oss, en ny start. Nå vil vi lage musikk alle kan relatere til, sier Martinus Gunnarsen.

- Ja, vi er blitt 20 år og har fått lappen. Vi vil ikke bli sett på som barnestjerner lenger, eller at folk skal bli flaue over å høre på Marcus og Martinus, parerer Marcus Gunnarsen.

Det to tvillingene fra Trofors i Nordland fikk megakarriere etter at de for ti år siden vant MGP Junior med låta «To dråper vann» sunget på deres karakteristiske dialekt. De har siden toppet hitlistene med sanger som «Elektrisk» med Katastrofe og «Girls» med Madcon, ledet TV-show, fått fans verden og turnert med artister som Jason Derulo. Som 15-åringer ble de utnevnt til årets Spellemenn som yngste artister noensinne.

Pandemien ga tvillingene en ufrivillig pause fra rampelyset og duoen kunne i fjor fortelle Dagbladet at de var redde for å bli glemt. De siste ukene har brødrene derimot vært tilbake for fullt. De ga nettopp ut en ny singel, og fikk i Norge oppmerksomhet da de ikke dukket opp til 20-årsjubileet til MGP Junior forrige helg. Helgen før lagde tvillingene internasjonale overskrifter ved å sammen vinne Sveriges svar på TV-programmet «Maskorama».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer