William Kristoffersen

Røper alvorlig diagnose

Ole Ivars-sjefen William Kristoffersen tenker på døden hver dag. Han har opplevd sykdom, ulykker og hatt englevakt. Nå åpner han opp om diagnosen - og avslører at han neste år skal han gjøre store endringer i livet sitt.

HOLDER UT: William Kristoffersen er primus motor i Ole Ivars. Han holder fast og holder ut. - Men bare ett år til, da orker jeg ikke mer. Jeg er lei, kjenner at åra kommer. Jeg vil ha en roligere alderdom. Foto: Anders Grønneberg
HOLDER UT: William Kristoffersen er primus motor i Ole Ivars. Han holder fast og holder ut. - Men bare ett år til, da orker jeg ikke mer. Jeg er lei, kjenner at åra kommer. Jeg vil ha en roligere alderdom. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer