Røper detaljene rundt Tony Sopranos planlagte «Lilyhammer»-scene

- Ville blitt avisoppslag og YouTube-hits.

GAMLE KJENTE:: Steven Van Zandt hadde fått ja fra James Gandolfini til å stille opp som Tony Soprano i en drømmesekvens i «Lilyhammer»-slik gikk det imidlertid ikke. Foto: NTB Scanpix
GAMLE KJENTE:: Steven Van Zandt hadde fått ja fra James Gandolfini til å stille opp som Tony Soprano i en drømmesekvens i «Lilyhammer»-slik gikk det imidlertid ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I sommer skrev Dagbladet at James Gandolfini, selveste Tony Soprano, hadde sagt ja til å gjøre en opptreden i sesong to «Lilyhammer». Før han så mye som rakk å nærme seg NRK- og Rubicons produksjon, døde han imidlertid av hjertestans i Italia.

I en ny bok om Steven Van Zandt kalt «Little Steven: Fra New Jersey til Lilyhammer», skrevet av forfatter Hans-Olav Thyvold, røpes det for første gang hvordan «Lilyhammer»-scenen med Soprano-familien skulle utspille seg.

For det var ikke bare Gandolfini som hadde sagt ja. Også Edie Falco, Robert Iler og Jamie-Lynn Sigler, som spiller resten av familien Soprano, hadde også gitt Van Zandt lovnader om å være med. I tillegg skriver Thyvold at «The Sopranos»-skaper David Chase hadde gitt sine nødvendige tillatelser.

YouTube-hit Thyvold beskriver scenen slik, basert på manusutkastet til siste episode av sesong to:

Uten at seerne skjønner at man befinner seg i en drøm, bakser Frank Tagliani, Van Zandts rollefigur, seg åpenbart medtatt gjennom et øde norsk landskap natterstid. Han kommer fram til en øde hytte i skogen, der han banker på for å be om hjelp. Døra åpnes, og der står Tony Soprano i sin klassiske slåbrok, og Frank blir invitert inn, der også Carmella og ungene befinner seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer