Du leser nå Dagbladet Pluss

Harry Potter «Fabeldyr og hvor de er å finne»

Røper detaljer fra det hemmelige filmmanuset til Harry Potter-skaperen

Oscar-vinner Eddie Redmayne (34) trente i sju måneder fordi J. K. Rowling ville han skulle kaste skjorta i ny film. Nå tror han scenen er klippet bort.


NY ROLLE: 16. november har «Fabeldyr og hvor de er å finne» kinopremiere. Eddie Redmayne spiller rollen som Salamander Fisle, og måtte trene seg opp etter beskjed fra Harry Potter-skaper J.K. Rowling om at han måtte kaste skjorta.
NY ROLLE: 16. november har «Fabeldyr og hvor de er å finne» kinopremiere. Eddie Redmayne spiller rollen som Salamander Fisle, og måtte trene seg opp etter beskjed fra Harry Potter-skaper J.K. Rowling om at han måtte kaste skjorta.Vis mer

LOS ANGELES (Dagbladet): I J.K. Rowlings nye univers er det Salamander Fisle som har tatt over tryllestaven.

Ja, for det er det han heter – den nye hovedkarakteren i den første av fem filmer i serien «Fabeldyr og hvor de er å finne». Han er også hovedpersonen i Harry Potters skolebøker fra «Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom».

- Jeg elsker «Newt» (Salamander Fisle) fordi han er så komplisert, sier hovedrolleinnehaver Eddie Redmayne (34), og forklarer at vi ikke har med en typisk helt å gjøre denne gangen.

- Han er litt rampete og utspekulert. «Newt» trives dessuten best i sitt eget selskap, eller med fabeldyrene sine. Han er ikke så glad i andre mennesker så det tar litt lang tid å like ham, sier skuespilleren til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.