«House of the Dragon»

Røper detaljer om den nye serien

Forfatteren og produsenten røper detaljer om hva som vil skje i den nye serien «House of the Dragon».

SERIE: Den nye traileren til den kommende serien House of the Dragon skaper stor entusiasme blant fansen. Vis mer
Publisert

21. august er det premiere på den nye spin-off-serien til «Game of Thrones», «House of the Dragon». Fans over hele verden har lenge gledet seg til oppfølgerserien, og det har florert av spekulasjoner på sosiale medier om hva fansen vil få se i den nye serien, som kommer tre år etter at «Game of Thrones» tok slutt.

Det har lenge vært kjent at historien i den nye serien vil utspille seg omtrent 200 år før handlinga i «Game of Thrones» tar plass og at historia vil handle om dynastiet Targaryen. Nå har det kommet nye detaljer rundt hva «Game of Thrones»-fansen kommer til å få se.

Dragerekord

I et comic con-arrangement i San Diego i helga, var både casten, produsentene og forfatteren av serien til stede. Ifølge USA Today, lover gjengen at «Game of Thrones»-fansen vil få mange av de tingene de elsket med den gamle serien – ild, blod, sex, kriger, familiesvik og død.

Produsenten bak «House of the Dragon», Ryan Condal, røper nye detaljer fra den kommende serien. Blant annet kommer serien til å starte når Targaryen-dynastiet er som størst.

NB! SPOILERE Det ser mørkere og mørkere ut for en av heltene i «Game of Thrones». Tronetid-panelet forklarer hvordan episoden «The Last of the Starks» underbygger noe seerne lenge har fryktet. Vis mer

- Den begynner på dynastiets absolutte høydepunkt, hvor dets makt, rikdom og innflytelse er på sitt høyeste, forteller Condal og legger til:

- De har flere drager enn de noensinne vil få igjen.

Han røper at det vil være hele 17 forskjellige drager å holde styr på i løpet av serien.

KONGE: Kong Viserys, spilt av Paddy Considine, vil bli å se i den nye serien. Foto: HBO
KONGE: Kong Viserys, spilt av Paddy Considine, vil bli å se i den nye serien. Foto: HBO Vis mer

Forberedt på sesong 2

Produsenten har tidligere i juli uttalt til Den of Geek at fansen vil møte to jenter midt i tenåra, som vokser opp i en politisk verden på høyden av makt, rikdom og innflytelse.

- Presset som blir lagt på dem av den mannsstyrte strukturen får dem til å ville gå i sine egne retninger. Det er i høy grad en historie om et patriarkat fortalt gjennom to kvinners synspunkt, fortalte Condal.

I likhet med «Game of Thrones», kommer den nye serien til å sendes på HBO. Variety skriver at selv om strømmetjenesten ikke offisielt har gitt klarsignal for sesong to, så fortalte Ryan Condal under helgas comic con-event at produksjonen allerede er i gang med å lage nye drager for sesong to. Condal har fleipet med at de har et spesielt budsjett for «avkappede hoder» for oppfølger-sesongen.

KJEMPENYHET: Dette vet vi om den potensielt brutale, blodige og svindyre oppfølgeren til «Game of Thrones». Handlingen i «House of the Dragon» vil foregå rundt 300 år før handlingen i megasuksessen. Foto: HBO Vis mer

Skrur opp

«Game of Thrones» var inspirert av «The War of the Roses» – en serie blodige borgerkriger om Englands trone mellom to konkurrerende kongefamilier.

På comic con-arrangementet i helga fortalte forfatteren av serien, George R.R. Martin at den nye serien er basert på anarkisme i verdenshistorien.

- Bøkene mine er åpenbart basert på fantasi, men jeg følger mye historie. Jeg tar historie og skrur den opp til elleve, sa Martin ifølge Times.

Blir ikke å se

Ifølge Variety skal comic con-eventet vært forfatterens første møte med skuespillerne i den nye serien. Grunnen til dette skal være at forfatteren har prøvd å unngå folk som følge av pandemien.

Martin røper også at han ikke kommer til å få sin skuespillerdebut på skjermen i sesong én av «House of the Dragon». Dette er noe som mange fans har etterspurt. Grunnen til dette er at forfatteren er opptatt med å skrive boka «The Winds of Winter». Martin innrømmer at han faktisk ikke kommer til å delta før han er ferdig med å skrive boka han har jobbet med i over et tiår.

- Dere vet kanskje at det er ei bok jeg skriver, den er litt forsinket. Jeg ser ikke meg selv besøke settet eller gjøre noe annet før jeg fullfører og leverer boka, sa Martin.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer