Røper detaljer om Kardashian-søstrenes økonomi fra innsiden. Tjener millioner av kroner på å legge ut ett Instagram-bilde

Stjernenes markedsfører forteller åpent om Kim, Khloe og Kourtneys økonomi.

MILLIONÆRER: Kim, Khloe og Kourtney Kardashian tjener flere millioner per reklamesamarbeid på instagram. Foto: NTB Scanpix
MILLIONÆRER: Kim, Khloe og Kourtney Kardashian tjener flere millioner per reklamesamarbeid på instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kim, Khloe og Kourtney Kardashian er ekstremt populære på sosiale medier. Søstrene har henholdsvis 94, 64 og 54 millioner følgere på Instagram.

Det gjør dem til yndede samarbeidspartnere for ulike selskaper som ønsker å promotere sine produkter.

Sjefen for det digitale markedsføringsselskapet Talent resources, Michael Heller, forteller i siste nummer av US Weekly at søstrene gjerne håver inn millioner for å reklamere på Instagram.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it Vis mer

Selger ut

Heller er mannen bak mange av avtalene som søstrene inngår med ulike merker. Han forteller til magasinet at Kim Kardashian kan tjene 500 000 dollar på å poste et bilde til sine snart 100 millioner følgere på Instagram.

PÅ RØD LØPER: Kim Kardashian sammen med ektemannen Kanye West. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Kim Kardashian sammen med ektemannen Kanye West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Noe som tilsvarer omlag fire og en halv millioner norske kroner. Khloe og Kourtney på sin side får, ifølge Heller, 250 000 dollar for å dele produktbilder med sine følgere.

At søstrene har påvirkningskraft er åpenbart,og de er både blitt kritisert for å fremme usunne skjønnhetsidealer og å gjøre kvinnelige kurver trendy igjen.

Det kan virke som om mange ønsker å kjøpe produktene søstrene reklamerer for. Heller påstår at produktene søstrene støtter blir utsolgt «med en gang». Ifølge Heller utgjør sponsede poster på Instagram 25 prosent av inntekten deres.

Kjent for å være kjent

Søstrene ble aller først kjent gjennom realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians», som er blitt vist på amerikansk TV siden 2007.

Siden den gang har de tjent penger på å være kjente. I tillegg til å tjene penger på reklame på Instagram, dukker de gjerne opp på fester mot betaling, jobber som modeller og programledere.

Kim Kardashian kan skilte med sin egen voksdukke på «Madame Tussaud's» og har dessuten lansert egne produkter. Alt fra smykker til parfyme og undertøy bærer hennes navn.

RUMPE-KYSSER: Kjendis-plageren Vitalii Sediuks stunt ble fanget på kamera. I forbindelse med Paris Fashion Week 28. september var Kim Kardashian på vei til en restaurant. Da så Sediuk sitt snitt til å gjøre noe i protest. Video: YouTube/Ondine Azoulay via Storyful Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer