«Førstegangstjenesten»

Røper detaljer om neste sesong

«Førstegangstjenesten» snuste på å spille inn scener i en gammel militærleir i Oslo for Russland-handling.

SUKSESS-TV: Herman Flesvig spiller et mangfold av komiske karakterer i «Førstegangstjenesten». Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med snittseertall på langt over millionen, enkelte episoder er til og med sett flere millioner ganger, er suksessen til Herman Flesvigs NRK-konsept udiskutabel.

Svært mange venter derfor på en ny sesong av humorserien «Førstegangstjenesten», og på mandag starter seks uker med opptak, ifølge redaksjonssjef i NRK, Christina Rezk Resa.

- Vi er ferdig med manus og nå starter den vanskelige jobben med å toppe første sesong. Det kommer flere nye karakterer, samtidig som de gamle kjenningene er med videre, forteller hun til Dagbladet.

Serien er nominert til Gullruten i kategorien beste humorprogram og Herman Flesvig er en av favorittene til å stikke av med den gjeve publikumsprisen for innsatsen. Gullruten-seremonien finner sted i mai.

Førstegangstjenesten er i utgangspunktet en lavbudsjettproduksjon, men for denne runden har NRK åpnet lommeboka i noe større grad.

- Vi har ikke fått mye mer, men litt mer midler til sesong to. Overraskelser kan jeg love seerne, og mye action. Vi er mer ute i felt og gjør store scener med enda mer og større maskineri, fortsetter redaksjonssjefen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer