Røper «Downton Abbey»-karakterens framtid

Mannen bak suksesserien «Downton Abbey» forteller hva som skjer med Mary etter at serien sluttet. 

LADY MARY: Skuespiller Michelle Dockery spilte rollen som Lady Mary Crawley gjennom de seks sesongene av serien. FOTO: ITV / NRK
LADY MARY: Skuespiller Michelle Dockery spilte rollen som Lady Mary Crawley gjennom de seks sesongene av serien. FOTO: ITV / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Siden siste episode av «Downton Abbey» rullet over TV-skjermen på slutten av fjoråret, har det vært mange spekulasjoner om hvorvidt serien også kan bli en film.Serien har fulgt livet til familien Crawley og tjenerne deres på herregården Downton Abbey, og har vært en seersuksess verden over. Mange håper nå at historien vil fortsette på filmlerretet, men om det kommer til å skje er derimot uklart.

Mary vil åpne huset

Derfor forteller serieskaper Julian Fellowes nå hva som skjer videre med Lady Mary, i et intervju med Deadline.

I slutten av serien tok Mary over driften av herregården. Fellowes forteller at forretningssansen hennes vil bidra til at hun klarer å drive den på en god måte.

- Min oppfatning er er at Mary, enten du liker henne eller ikke, er både hardarbeidende og praktisk. Jeg tror hun vil ansette folk som kan gi gode råd. Jeg tror hun vil åpne huset for publikum på 1960-tallet, som mange gjorde på den tiden. Hun vil trekke seg tilbake til den ene fløyen, og antagelig bare bruke hele huset om vinteren, sier Fellowes.

Sønnen vil kjempe i krigen

Han tror familien Crawley vil fortsette å bo i huset, akkurat som familien Carnarvon som fortsatt bor i Highclere Castle, som er herregården hvor Downton Abbey er filmet.Marys sønn, George, vil kjempe i andre verdenskrig og Fellowes legger til at de selvfølgelig vil frykte at han kan bli drept.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer