LEVER ET TAXILIV: Jeg er litt bekymret for at mine barn skal tro at alle blir kjørt rundt i flotte biler over alt. Jeg mener egentlig man bør kjøre buss, sier Kristofer Hivju som tilbringer stadig mer tid i ulike taxier. Her på vei til Gardermoen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
LEVER ET TAXILIV: Jeg er litt bekymret for at mine barn skal tro at alle blir kjørt rundt i flotte biler over alt. Jeg mener egentlig man bør kjøre buss, sier Kristofer Hivju som tilbringer stadig mer tid i ulike taxier. Her på vei til Gardermoen. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

Kristofer Hivju

- Rørende at så mange bryr seg om Tormund

I løpet av fem sesonger med Game of Thrones har Kristofer Hivju (39) blitt kjent med mange nye sider hos karakteren sin.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): – Vi er en nomadefamilie, og bare jeg kan noen ganger dra fram og tilbake til Gardermoen 15 ganger i måneden.

Kristofer Hivju Født 7. desember 1978.Norsk skuespiller, produsent og manusforfatter som har erfaring fra teater, fjernsyn, radio og film.Er sønn av skuespillerne Erik Hivju og Lieselotte Holmene.Gift med Gry Molvær Hivju, har to barn.Mest kjent for sin rolle som Tormund i Game of Thrones.Aktuell i den svenske krimserien «Beck».

Kristofer Hivju (39) sitter i en sort taxi med beige skinninteriør, sotede glass og store takvinduer. Skuespilleren tilbringer mye tid i taxier til og fra filmsett og til ulike flyplasser rundt om i verden. Mannen som er mest kjent for rollen som Tormund Giantsbane i suksesserien «Game of Thrones» har hele verden som arbeidsplass. Og da blir det mye reising, men han benytter ofte tida i baksetet godt – til å lese manus, skrive på saker eller jobbe. Nylig delte han et klipp med sine 1,7 millioner følgere på Instagram om at han var så forsinka at han måtte skifte dress i en taxi på vei til opptak for Skavlan.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn