«Rørlegger Joe» får ikke jobbet

Pressen har slått leir på plenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Samuel J. Wurzelbacher, bedre kjent som «Rørlegger Joe», ble USAs svar på mannen i gata etter at han forsøkte å stille Barack Obama til veggs under et valgmøte i Ohio.

Han mente det ville bli umulig for ham å overta rørleggerfirmaet han hadde jobbet for i seks år, om Obamas skattepolitikk blir innført.

Får ikke være i fred

John McCain lot ikke sjansen gå fra seg, og refererte til rørleggeren under debatten med Obama natt til torsdag. Men i etterkant  ble det kjent at «Rørlegger Joe» sannsynligvis vil tjene på Obamas skattepolitikk, ettersom han tjener såpass lite at han får skattelette, snarere enn skatteøkning.

Siden har ikke amerikansk presse latt ham være i fred, og stadig nye elementer fra privatlivet hans trekkes fram i forbindelse med valgkampen.

Ikke har han rørleggerlisens, viser det seg. Og ikke kalles han Joe, men Samuel, til vanlig (Joseph er mellomnavnet hans). Og jammen har han ikke et ubetalt skattekrav også.

Fått nok

Nå har Joe fått nok av at journalister camper på plenen hans og hindrer ham i å gjøre jobben sin. Det melder nyhetsbyrået AP.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer