Daniel Radcliffe

Rørt til tårer av oldefars selvmordsbrev

«Harry Potter»-skuespilleren ble sterkt grepet av oldefarens tragiske livshistorie.

GRAVER I FORTIDA: Skuespiller Daniel Radcliffe blir bedre kjent med familiehistorien i det britiske TV-programmet «Who Do You Think You Are?». Foto: NTB Scanpix
GRAVER I FORTIDA: Skuespiller Daniel Radcliffe blir bedre kjent med familiehistorien i det britiske TV-programmet «Who Do You Think You Are?». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det i disse dager er det åtte år siden den aller siste «Harry Potter»-filmen hadde premiere, er det fortsatt hovedrollen som den bebrillede trollmannen mange av oss husker Daniel Radcliffe (29) for.

I det britiske slektsforskning-programmet «Who Do You Think You Are?» inviterer skuespilleren publikum inn i sitt virkelige liv, der han graver i familiens historie.

Spesielt én skjebne gjorde sterkt inntrykk på briten, skriver Daily Mail.

Anklaget for forsikringssvindel

Oldefaren Samuel Gershon drev gullsmedforretning i London. I 1936 ble butikken ranet, og Gershon meldte innbruddet til politiet.

Der ble forretningsmannen møtt med beskyldninger om å ha forfalsket innbruddet for å kunne kreve forsikringspenger, skriver avisa.

Møtet med politiet ble et dystert vendepunkt for Gershon, som ble sendt ut i fattigdom, ute av stand til å forsørge seg selv eller familien. Samuel Gershon endte med å ta livet sitt, 42 år gammel.

Gjorde inntrykk

I «Who Do You Think You Are?» blir Daniel Radcliffe rørt til tårer når han leser selvmordsbrevet oldefaren etterlot seg, ifølge Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer