Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rosa herlighet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dagens jungel av spill av svært varierende kvalitet stikker dette seg ut som en neger i Frp.

Du styrer små rosa marker som skal drepe motstandsmarkene, og du har et imponerende stor våpenarsenal til rådighet: Granater, skytevåpen, bananbomber, sauer, napalm, gamle damer, miner (en smule politisk ukorrekt?) og gale kuer. Og midt i den bisarre og svært voldelige handlingen makter de rosa markene å være både morsomme og søte. Morsomme og søte marker med bazooka? Ikke spør meg hvordan de har klart det.

Spillet varer lenge, da det er utallige varianter å spille. Alle regler kan forandres og landskapet kan du til og med lage sjøl hvis du vil. Du kan spille mot maskinen, mot bekjente foran din PC, over nettverk og Internett. For selve kjernen i spillet er nytelsen du opplever når du på mest utspekulert måte utrydder markene tilhørende ekte mennesker. Den ultimate selskapslek!

Markene får også egne personligheter etter hvilke stemmer du velger til dem, det er massevis av språk og dialekter å velge blant, deriblant norsk («Jeg sier det til mammaen min!») Løp og kjøp eller vær løk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!