«Ut og stjæle hester»

Roser Neesons skandaleintervju

Skuespiller Stellan Skarsgård mener skandaleintervjuet til kollega Liam Neeson byr på mer enn Twitter-krigerne skal ha det til.

VETERAN: Dagbladet møtte skuespiller Stellan Skarsgård i Berlin tidligere i februar. Her fra Beitostølen-premieren på «Kraftidioten» i 2014. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VETERAN: Dagbladet møtte skuespiller Stellan Skarsgård i Berlin tidligere i februar. Her fra Beitostølen-premieren på «Kraftidioten» i 2014. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

BERLIN (Dagbladet): Svenskenes mest meritterte Hollywood-pendler, Stellan Skarsgård, besitter en hoppestokk av de sjeldne. Skuespillerens byks mellom gigantiske og smale prosjekter, fram og tilbake over Atlanterhavet, skjer med den største selvfølgelighet. Fra superheltfilmer i USA med milliarder av kroner i budsjett, som «Thor» og «Avengers», til langt smalere arbeidsoppgaver i Europa.

Nordmannen Hans Petter Molands premiereklare adapsjon av Per Petterson-romanen «Ut og stjæle hester», er en av de sistnevnte og den sjette filmen kameratene gjør sammen.

- Jeg er i en veldig privilegert posisjon som kan jobbe med med folk som Lars von Trier og Hans Petter Moland, deretter dra til Hollywood å sørge for at regningene betales, sier Skarsgård med et flir.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.