«Ut og stjæle hester»

Roser Neesons skandaleintervju

Skuespiller Stellan Skarsgård mener skandaleintervjuet til kollega Liam Neeson byr på mer enn Twitter-krigerne skal ha det til.

VETERAN: Dagbladet møtte skuespiller Stellan Skarsgård i Berlin tidligere i februar. Her fra Beitostølen-premieren på «Kraftidioten» i 2014. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VETERAN: Dagbladet møtte skuespiller Stellan Skarsgård i Berlin tidligere i februar. Her fra Beitostølen-premieren på «Kraftidioten» i 2014. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERLIN (Dagbladet): Svenskenes mest meritterte Hollywood-pendler, Stellan Skarsgård, besitter en hoppestokk av de sjeldne. Skuespillerens byks mellom gigantiske og smale prosjekter, fram og tilbake over Atlanterhavet, skjer med den største selvfølgelighet. Fra superheltfilmer i USA med milliarder av kroner i budsjett, som «Thor» og «Avengers», til langt smalere arbeidsoppgaver i Europa.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer