Roskildefestivalen 2021

Roskilde-sjefen: - Alt eller ingenting

Skjebnen til årets Roskildefestival balanserer på en knivsegg, opplyser festivalsjefen overfor Dagbladet. Dersom de ikke får lage en fullskala slettefest, avlyser de.

LEGALISERING?: Et flertall av ungdomspartiene i Norge åpner for legalisering av cannabis. En fersk meningsmåling som Ipsos har gjennomført for Dagbladet, viser at det ikke er flertall for dette i befolkningen. Hva tenker nordmenn på Roskildefestivalen i Danmark om dette? Reporter: Sofie Braseth / Video/redigering: Ørjan Ryland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kom nyheten om en virkelig stor festivalavlysning i Norge, og det ventes at flere melder seg på. Tons of Rock (24.-26. juni) på Ekebergsletta er kansellert, annonserte arrangørene.

I Norden er det mange som venter på svar for hvordan årets sommer vil fortone seg, blant dem en av Europas største festivaler.

- Vi står i en vanskelig situasjon her i Danmark, sier administrerende direktør for Roskildefestivalen, Signe Lopdrup, til Dagbladet.

Denne sommeren fyller den verdensberømte festivalen 50 år, og planene for jubileumsutgaven er store. Lopdrup tør imidlertid ikke love tusenvis av festivalsultne nordmenn at den tradisjonsrike slettefesten blir noe av.

- Vi har gjort et enormt planleggingsarbeid og står klare for 2021-festivalen, men vi må også anerkjenne at vi snart trenger en beskjed fra myndighetene om hva som skjer, sier Lopdrup, og fortsetter:

- Vi er likevel kompromissløse. Vi lager ikke noe annet enn en fullskala og fullverdig Roskildefestival. Enten det eller så avlyser vi og flytter den til neste år. Det er alt eller ingenting, sier Lopdrup.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer