Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Roskilde utsolgt

Ti dager før det braker løs i danske Roskilde er det ikke lenger billetter å oppdrive til den tradisjonsrike festivalen.

– Salget til årets festival har gått forrykende, og vi kan allerede melde utsolgt, opplyser festivalen. Folk fra hele verden har strømmet til billettlukene, ifølge en pressemelding.

Det er imidlertid fortsatt mulig å kjøpe billetter til festivalens siste dag, søndag. Dette er billetter som bare selges ved inngangene den aktuelle dagen. Også for barn er det fortsatt billetter å oppdrive. De over 60 år kommer på sin side inn gratis søndagen – mot å vise legitimasjon med bilde, vel å merke.

Roskilde-festivalen varer fra torsdag 29. juni til søndag 2. juli. Blant de største trekkplastrene i år er det sterkt reduserte Guns \'N\' Roses, der bare vokalist Axl Rose er igjen av originalbesetningen, Bob Dylan, Roger Waters og Primal Scream.

Også en rekke norske band har fått sceneplass til årets festival, blant andre Kaizers Orchestra, Serena Maneesh og J.R. Ewing.

Det knytter seg imidlertid står spenning til hvordan det endelige festivalprogrammet kommer til å se ut. Selv om åpningsdagen nærmer seg med stormskritt, er det fremdeles mulig at festivalledelsen drar nye stornavn opp av hatten.

(ANB)

SPILLER PÅ ROSKILDE: Serena Maneesh, med Emil Nikolaisen i spissen. Promobilde: MORTEN ANDERSEN
SPILLER PÅ ROSKILDE: Serena Maneesh, med Emil Nikolaisen i spissen. Promobilde: MORTEN ANDERSEN Vis mer
ALENE IGJEN: Axl Rose drar igang Guns \'n\' Roses som eneste medlem fra originalbesetningen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media