Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Roste George Michael-konsert opp i skyene

Men artisten lå på sykehus med lungebetennelse.

«IMPONERTE»: Den britiske artisten George Michael fikk strålende kritikk for en konsert som aldri fant sted. Foto: Tobias Schwarz/Reuters/Scanpix
«IMPONERTE»: Den britiske artisten George Michael fikk strålende kritikk for en konsert som aldri fant sted. Foto: Tobias Schwarz/Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere lesere satte nok kaffen i vrangstrupen da de på tirsdag leste anmeldelsen av George Michaels (48) konsert i Østerrikes største avis Kronen Zeitung.

Imponerte i sitt fravær Under tittelen «George Michaels musikkperler» skryter Østerrikes største avis artistens konsert i Wien opp i skyene.

- Superstjerna begeistrer med svært spesielle sanger. Han swinger og jazzer seg gjennom musikperler som Nina Simones «My Baby Just Cares For Me», Terence Trent D'Arbys «Let Her Down Easy» og Stings legendariske hit «Roxanne» med sin gåsehudsstemme, heter det i anmeldelsen.

Problemet er bare at Michael i forkant av sin opptreden i den østerrikske hovedstaden ble lagt inn på sykehus med lungebetennelse og måtte avlyse konserten. Det oppdaget ikke avisas medarbeidere før det var for seint.

Får tyn Ifølge «Krone» greide George Michael til og med å gjøre Rihannas hitlåt «Russian Roulette» til sin egen.

Lysshowet var «elegant», og 3D-effektene beskrives som «kunstneriske».

Ikke uventet får avisa nå tyn fra andre tyskspråklinge medier.

«Spilte han likevel?» undrer news.at. «George Michael sang eksklusivt for «Krone,» melder Der Standard, mens nyhetsbyrået Die Presse velger den litt mer nøkterne vinklingen «George Michael-anmeldelse til tross for kansellering».

George Michael er for øvrig på bedringens vei, men artisten har måttet utsette konsertene han skulle spille i Cardiff 26. og 27. november.

GIGATABBE: Avisa «Kronen Zeitung» fikk ikke med seg at konserten var avlyst før det var for seint. Foto: Faksimile
GIGATABBE: Avisa «Kronen Zeitung» fikk ikke med seg at konserten var avlyst før det var for seint. Foto: Faksimile Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!