Rot og uvisshet om TVNorge-sjef

Pål Trælvik er fortsatt sjef i TVNorge. Det til tross for at han har fått sparken og etterfølgeren hans uoffisielt er utnevnt for lengst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er fire uker siden Trælvik fikk sparken som administrerende direktør og sjefredaktør i TVNorge. Det skjedde i ei nyhetssending på TV 2.

TVNorge-styret har uoffisielt ansatt Morten Skotland Hansen i stillingen. Noe formelt styrevedtak finnes ikke, og dermed sitter Trælvik sitter fortsatt som øverste sjef i TV-kanalen som brøt barrierer med å sende Big Brother. Der blir han også sittende på ubestemt tid.

- Jeg er fortsatt sjef. Det vil jeg også fortsette å være helt til jeg får beskjed om noe annet, sier Trælvik til NTB.

Vet ingenting

For tiden er han i Brønnøysund på ferie.

- Akkurat nå er jeg mest opptatt av å få luft i en gummibåt, samt få en firehesters påhengsmotor til å virke, forteller Trælvik, som ikke er tilbake på jobb før 30. juli.

Det vil si, hvis han fortsatt har noen jobb å komme tilbake til. Selv vet han ikke når hans tid som TVNorge-sjef er ute.

- Jeg har ikke sagt opp selv, og har ikke mottatt noen oppsigelse fra styret. Dermed fortsetter jeg som før, forteller sjefredaktøren.

Ingen ny jobb

Hva Trælvik selv synes om å fortsette som sjef på ubestemt tid etter å ha fått sparken, ønsker han ikke å kommentere. Han forteller til NTB at han ikke har noen planer for hva han skal gjøre når styret offisielt kaster han ut av TV-Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer