- Rotta i mikrobølgeovnen fikk vi mye bråk for

Johan Golden om trøbbel med loven i denne ukas podkast.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld er det duket for sesongpremiere på NRKs «Nytt på nytt». Knut Nærum var fast paneldeltaker i 16 år, men er nå bytta ut til gode for komiker Johan Golden (41). 

I denne ukas utgave av Dagbladet-podkasten «Alt du sier er feil, Espen», møter Kristopher Schau og Espen Thoresen komikeren i hans hjem. De har kjent hverandre i mange år, og har enkelte ganger møtt på delte utfordringer. Det er i hagen til den «Nytt på nytt»-klare 41-åringen at guttene møtes. Alle har lang fartstid foran både mikrofonen og kameraet, men møttes for første gang da Golden fikk seg jobb i NRK.

Thoresen og Schau jobbet på tidspunktet med radioprogrammet «XL», som seinere ble tv-serie. Her endte også 41-åringen opp. 

- Slangemat I podkasten spøker gutta med flere av tingene de gjorde under både radio- og tv-utgaven, og hvilke konsekvenser det fikk.

Som da de la en rotte i mikrobølgeovnen, og viste det på tv. Rotta, som ble brukt i spalten «Mikrotriks», var fryst ned da «forsøket» startet. 

Planen var altså å la den ligge i mikroen omlag 20 minutter, men etter kort tid valgte de å stoppe, da lukta rett og slett ble for sterk. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer