- Rottene var søte

De spiser mark og biller, koser med rotter og raver rundt i kloakken. Hvorfor? Møt deltakerne i «Fear Factor» til debatt!

Diskutér med deltakerne i Fear Factor her.

Leserne våre er sjokkert over utfordringene deltakerne i «Fear Factor» får.

Reaksjonenen har ikke latt vente på seg i vårt debattforum om programmet.

Du kan få svar på dine spørsmål. De som har spist mark og biller sitter nemlig klare for å svare og forklare.

- 75000 for å spise biller er lite

- Hva i heite hule er det som foregår i toppen på disse menneskene. Er de virkelig SÅ eksponeringskåte? 75 000 for å spise biller og mark, det reagerer innsender Synnøve på.

- Det er spenningen som driver meg, og det ukjente. Alle oppgavene var hemmelig for oss, svarer Geir Ove Hagen, som var med i programmet.

Du så ham på TV sist søndag. Han måtte spise en neshornbille som han sleit skikkelig med. I finalen kom han på andreplass, og fikk ingen premie.

- Det beste jeg har vært med på

- Jeg har nylig kommet hjem fra en fantastisk uke i Cape Town. Jeg personlig har ingenting å bevise, men jeg er sulten på opplevelser og utfordringer, og det har jeg fått, forklarer Lene Løland, som kommer på TV i slutten av mars.

Hun slapp å spise noe, og det er hun glad for i dag.

Men hun måtte henge etter en bil som kjørte i 50 og finne veien ut av en kloakklabyrint. Og det beste av alt:

- Jeg måtte være fire minutter inne i en kiste med 250 rotter, men det gikk helt fint. De var ikke ekle eller skitne, forteller hun til Dagbladet.no

- Dette er det beste jeg har vært med på, det lureste jeg har gjort. Alt var gøy, det var spenning, stunts og bare hyggelige mennesker, sier Lene.

Hun avviser at hun ble med på grunn av oppmerksomheten, og mener det eneste som kunne vært bedre med konseptet var om hun slapp å komme på TV.

Blåmerker og sår måtte de fleste regne med. Mens premien på 75 000 er bare for de som vinner finalen.

Deltakerne vi har snakket med virker likevel svært fornøyde med oppholdet, og stemmer i med Lene, som synes «Fear Factor» er noe av det beste hun har vært med på i hele sitt liv.

Ville du deltatt? Diskutér programmet med deltakerne!

SPISTE NESHORNBILLE:</B> Geir Ove mener selv han fikk en av de verste oppgavene, og sleit skikkelig for å få udyret ned i magesekken. I finalen tapte han førsteplassen og premien på 75000, til tross for billebragden.
<B>BILØVELSEN:</B> De fleste deltakerne fikk sår og blåmerker etter bilstuntet. De måtte henge etter bilen i en halv kilometer.