Roxette slutter som liveband: - Større enn ABBA

Roxette måtte gi opp turnévirksomheten, men vil ifølge eksperter alltid bli husket for kometkarrieren sin.

VERDEN RUNDT: Marie Fredriksson og Per Gessle utgjør den populære popduoen Roxette. De erobret verden med sine hits, men må nå stoppe turneringsvirksomheten. Fredrikkson er ifølge legene for syk. Foto: NTB Scanpix
VERDEN RUNDT: Marie Fredriksson og Per Gessle utgjør den populære popduoen Roxette. De erobret verden med sine hits, men må nå stoppe turneringsvirksomheten. Fredrikkson er ifølge legene for syk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De har solgt over 75 millioner plater internasjonalt, og toppet hitlistene i USA hele fire ganger. Nå er det slutt for Roxette, i hvert fall på scenen.

- Med sine fire nummer én singler på USAs singelliste er de mer framgangsrike enn noen andre svensker. De er til og med større enn ABBA, forklarer musikkredaktør i svenske Expressen, Anders Nunstedt, til Dagbladet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer