Roxrevyen nedlegges

Livet passerer i revy. NRK legger ned musikkprogrammet Roxrevyen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av august er det slutt. Det beste musikkprogrammet på radio får kroken på døra. Roxrevyen har fulgt Petre siden kanalens fødsel i 1993.

Det åtte år gamle programmet har gått fem dager i uken. Programlederne er i dag Harald Are Lund, Marit Karlsen, Gro Narvestad og Erik Eriksson.

- Roxrevyen gir deg musikk og musikere som andre medier ikke vil presentere...enten fordi de ikke tør eller fordi de ikke vet bedre. Dagens Roxrevy gir deg musikken du kommer til å like om to år!, skriver porgramlederne på hjemmesiden på nrk.no.

Vil styrke musikkdekningen

- Hovedargumentet for å legge ned Roxrevyen er at vi ønsker å styrke musikkdekningen vår, sier Marius Lillelien, som er konstituert Petre-sjef etter Nils Heldals overgang til EMI, til Ballade.

Roxrevyen har fokusert på alternativ musikk siden programmet startet. Det er ingen grunn til å høre på programmet for hitliste- og Britney-interesserte. Alle oss andre har imidlertid hatt stor glede av å få presentert nye og uetablerte musikere og samtidig bli servert godbiter fra eldre travere.

Et nytt og mer reportasjepreget musikkmagasin skal erstatte Roxrevyen. Det skal i følge Lillelien presentere kjente og ukjente ting om hverandre, og flere sjangere enn i dag. Han lover at det nye programmet også skal gå i dybden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer