Roy måtte reise

Akkurat som Dagbladet.no spådde - Roy måtte forlate Big Brother-huset.

For to uker siden satte Dagbladet.no opp lista over når de forskjellige deltakerne i Big Brother blir slått ut. Vi tippet at Monica kom til å ryke, mens Lars Joakim ville vinne hele konkurransen. Onsdag denne uka lagde vi en ny liste, der vi spådde at Roy ble nestemann ut av huset, og kom til å få rundt 60 prosent av stemmene.

Roy endte opp på 58 prosent, og måtte pakke sakene og forlate Big Brother.

I tillegg spurte vi leserne våre hvem som kom til å bli stemt ut (avstemningen til høyre i denne artikkelen). 3180 (86,8 prosent) av dere mente Roy kom til å bli stemt ut først. 322 (8,8 prosent) trodde Per Morten måtte ut, mens bare 161 (4,4 prosent) mente Anita var på vei hjem.

Her kan du Dagbladet.nos vurdering:

Roy:

Forrige gang skrev vi at Roy kunne komme langt fordi han hadde glidd stille inn i miljøet. Vi skrev også at han var flink til å unngå konflikter, men at Roy var den vanskeligste å rangere, fordi vi hadde fått lite inntrykk av ham. Nå har vi fått et klarere bilde. Dermed blir Roy nestemann ut av huset. De siste ukene har han blitt vist fra en usympatisk side. Han rakker ned på de «svake» - men først etter å skaffet støtte hos Rodney og Ramsy. Roy er lite reflektert, og framstår som en feiging som ikke har egne meninger, med mindre han veit at han får støtte for dem. Farvel til Roy.

Anita:

Om Anita skrev vi at hun egentlig er et friskt pust i huset, men at hun kom til å bli straffet for at hun ikke kunne oppføre seg i fylla. I tillegg var Anita ganske kranglete til tider. Hun har imidlertid tatt seg opp. Anita har begynt å håndtere konflikter på en litt (!) mer voksen måte, og har også blitt en støttespiller for flere av de andre deltakerne. Hun er åpen, og prøver å hjelpe alle som sliter med problemer. Anita har vært blant utstemmingskandidatene i alle rundene. Vi blir svært forundret hvis hun får flere stemmer enn Roy. Lykke til med to nye uker i huset. Men ved neste korsvei kan det bli tøft!

Per Morten:

For to uker siden skrev vi at Per Morten hadde blitt litt krassere i tonen de siste ukene, og at det kunne slå ut negativt.

Etter to uker med et skikkelig trippel-R-regime (Roy, Rodney og Ramsy) i huset, tror vi Per Mortens kverulering er et genialt trekk.

Han framstår som en sterk og reflektert motpol til de tre. Han tør krangle med dem, og det tror vi seerne respekterer ham for. Han er sikker som banken i denne runden, og vi tar nok ikke mye feil når vi sier at Per Morten blir blant de tre siste deltakerne som forlater Big Brother-huset.

  • Les vår vurdering før forrige utstemming. (Overskrift og ingress er endret etter utstemmingen)