Roy måtte reise

Akkurat som Dagbladet.no spådde - Roy måtte forlate Big Brother-huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For to uker siden satte Dagbladet.no opp lista over når de forskjellige deltakerne i Big Brother blir slått ut. Vi tippet at Monica kom til å ryke, mens Lars Joakim ville vinne hele konkurransen. Onsdag denne uka lagde vi en ny liste, der vi spådde at Roy ble nestemann ut av huset, og kom til å få rundt 60 prosent av stemmene.

Roy endte opp på 58 prosent, og måtte pakke sakene og forlate Big Brother.

I tillegg spurte vi leserne våre hvem som kom til å bli stemt ut (avstemningen til høyre i denne artikkelen). 3180 (86,8 prosent) av dere mente Roy kom til å bli stemt ut først. 322 (8,8 prosent) trodde Per Morten måtte ut, mens bare 161 (4,4 prosent) mente Anita var på vei hjem.

Her kan du Dagbladet.nos vurdering:

Roy:

Forrige gang skrev vi at Roy kunne komme langt fordi han hadde glidd stille inn i miljøet. Vi skrev også at han var flink til å unngå konflikter, men at Roy var den vanskeligste å rangere, fordi vi hadde fått lite inntrykk av ham. Nå har vi fått et klarere bilde. Dermed blir Roy nestemann ut av huset. De siste ukene har han blitt vist fra en usympatisk side. Han rakker ned på de «svake» - men først etter å skaffet støtte hos Rodney og Ramsy. Roy er lite reflektert, og framstår som en feiging som ikke har egne meninger, med mindre han veit at han får støtte for dem. Farvel til Roy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer