Rumpekrangel

Cindy Crawford sa at rumpa til Jennifer Lopez er stor. Dermed var det duket for et skikkelig katteslagsmål.

Jennifer Lopez (30) er blitt et motstykke til alle de sykelig tynne modelljentene som oversvømmer moteblader og artistbransjen. Hun er blitt et helseidol hos både kvinner og menn. Men da supermodellen Cindy Crawford kommenterte kroppen hennes, rant begeret over. Cindy mente Jennifer Lopez hadde altfor stor rumpe.

Det tyske kvinnebladet «Journal für die Frau» spurte henne hvordan hun reagerte på Cindys beskrivelse.

- Hvem er Cindy Crawford? svarte stjernen raskt.

Idioti

Hun ga klar beskjed om hva hun synes om at noen kommenterer kroppen hennes på en slik måte.

- Jeg ville aldri kritisert stjerner som Kate Moss og Calista Flockhart fordi de er tynne. Det ville vært like idiotisk som når andre kritiserer kurvene mine, sa hun, uten å levne noen tvil om at hun siktet til uttalelsene fra Cindy.

De to sexsymbolene har slengt meldinger om hverandre ved flere anledninger etter at rumpekrangelen begynte.

Store krav

I det samme intervjuet sier Lopez at til tross for at hun er et sexsymbol, stiller hun store krav til partnerne sine, og hun går sjelden inn i forhold. Hun tror heller ikke på kjærlighet ved første blikk.

- Det skal litt til før jeg blir opprømt. Menn må vente lenge på det første kysset. Jeg er en av kvinnene som kan ha forhold til menn på et platonisk nivå. Det må ikke nødvendigvis utvikle seg til et seksuelt forhold med en gang.

STOR RUMPE? Jennifer Lopez er så godt fornøyd med kroppen sin at hun føler hun ikke har noen tips til syltynne modeller.<P>Foto: SCANPIX/REUTERS
LITEN RUMPE? Cindy Crawford er så godt fornøyd med kroppen sin at hun føler hun har noen tips til Jennifer Lopez.<P>Foto: SCANPIX/REUTERS