«Run & Hide», sang tyskerne

Og artisten Gracia endte på siste plass.Flere burde tenke over sine egne sangtitler.

(Dagbladet.no): Hellas vant Melodi Grand Prix, og navnet på låta sier alt. Helena Paparizou sang «My number one», en tittel som passer perfekt til en vinner.

Andre land derimot angrer kanskje i ettertid på tittelvalget sitt.

Ikke min dag

Bosnias bidrag heter «Call me». Grand Prix avgjøres med telestemmer, men det hjalp tydeligvis ikke å oppfordre folk til å ringe i sangtittelen. Bosnia endte på en 14. plass.

Romania sang «Let me try». Kanskje burde vokalisten Luminata Anghel og gruppa Sistem latt noen andre prøve å synge, og dermed kapret de siste viktige poengene som skilte mellom deres 3. plass og Hellas på topp.

Albania sang «Tomorrow I go». Og helt riktig, i morgen bærer det hjem igjen, og Europa vil nok snart glemme at landet kom på 16 plass.

Martin Vucic fra Makedonia sang «Make my day». Få fulgte den oppfordringen. Makedonia endte på 17. plass.

Legg ned våpnene

Latvia gjorde det ikke så galt med sin 5. plass. Likevel håper vi at landets innbyggere kan senke skuldrene og ikke ta sangtittelen «The war is not over» så bokstavlig.

Norge og Wig Wam sang «In My Dreams». Og det ble liksom ikke noe av drømmene og en 1. plass heller.

Tyrkia satset med låta «Rimi Rimi ley», men billig er ikke nødvendigvis alltid så bra. Landet endte på den uheldige 13. plassen.

Og Tyskland sang «Run & Hide». Kanskje like greit at Gracia som fremførte låta legger bena på nakken og gjemmer seg. Tyskerne endte på sisteplass med fire fattige poeng.

KLEDD I KJETTING: Gracia fra Tyskland satset på sorte klær og kjetting rundt halsen. Men det tente tydeligvis ikke europeiske tv-seere.