Run DMC på vei til Norge

Run DMC er hovedattraksjonen på Hyperstate i Oslo Spektrum lørdag. Og rapperne gleder seg til Norgesbesøket.- Vi er fremdeles best, fastslår Darryl McDaniels (DMC).

- Vi startet i Queens for 20 år siden. Og fremdeles er vi de mest ekte hipp-hopperne som fins. Og de beste. Vi bruker ikke noe forhåndsinnspilt musikk, og jukser aldri. Vi er to rappere og én DJ og det er sånn det skal være, sier Darryl på telefon fra Wien.

Sammen med Joseph Simmons (Run) og Jason Mizell (Jam Master Jay) utgjør han Hyperstate-arrangementets heteste gruppe både i Oslo og København.

Run DMC er på en mini-europaturné, før de reiser tilbake til Statene i midten av mai.

- Jeg håper vi får tid til å spille inn ei ny plate i løpet av sommeren. Den siste tida har vi gjort 20 show i måneden, så det sier seg selv at vi ikke har tid til å gå i studio. Men vi kommer tilbake til Europa sammen med Aerosmith seinere i sommer, så det spørs.
I går hadde Darryl en sjelden frikveld:

- Jeg holder på å kjede meg i hjel. Jeg er så vant til å ha konserter om kveldene at jeg ikke aner hva jeg skal finne på. Jeg kommer i hvert fall til å ha masse energi til jeg kommer til Skandinavia!