Runar festet for Norge

Runar Søgaard var blant kjendisene som festet til langt ut i de små timer på den norske GP-festen i går kveld. Den hippeste klubben i Stockholm var åstedet for champagnefesten, som kostet flere hundre tusen kroner.

Plateselskapet Universal slo på stortromma og rigget til en sjarmoffensiv for flere hundre inviterte gjester på klubben Spy Bar i Stockholm sentrum.

Favoritter

Med champagne og norsk mat gikk stemningen raskt i taket, og da GP-jentene entret scenen like før klokka 22.00, kom kveldens høydepunkt. Jentene framførte én coverlåt hver, og avsluttet selvsagt med «My Heart Goes Boom». På de britiske bookmakerlistene ligger Charmed som en soleklar favoritt foran morgendagens finale, men jentene tar all ståheien med knusende ro. Foreløpig.

- Vi vant den norske finalen, og vi har gitt ut ei plate vi er stolte av. For oss er alt annet en bonus.

Heiagjeng

Uansett hvordan det går lørdag, så har vi det kjempegøy, sa Hanne, Oddrun og Monica. I dag kommer familie og venner til Stockholm for å heie dem fram under finalen på lørdag. Oddrun har invitert hele elleve slektninger, inklusive tanter, onkler og søskenbarn.

I virvaret av presse og gjester i går kveld ruslet jentene omkring og koste seg, og tok imot komplimenter fra folk som var imponert over stemmekvaliteten deres.

- Det er litt sånn «jøss, de kan jo synge!», sa Monica etter minikonserten.

GLADKRISTEN: Predikant Runar Sørgaard dukket opp på den norske EuroSong-festen i går kveld sammen med kompisen Dr. Alban.