Runar tatt i ny bløff

Hverken agent eller tv-selskap kjenner til pastoren.

(Dagbladet.no): Runar Søgaard har ikke bare bløffet om sin angivelige rådgiver-rolle for blant annet Sting og Robert Downey jr., ifølge Aftonbladet.

Den svenske avisa konstaterer i dag at pastorens Hollywood-liv er «det reneste luftslottet».

Ikke hørt om Runar

Bakgrunnen er en artikkel i VG fra april i år, der Søgaard hevdet at han var i ferd med å inngå en avtale med tv-selskapene NBC og CBS.

Carolas eksmann skulle få sitt eget program - «Runar\'s Angels» - der han blant annet skulle snakke om «meningen med livet, sjelelig harmoni og tro».

- Vi har allerede gjort prøveinnspillinger. Vi er i sluttfasen nå. Det meste ligger til rette for at dette skal gå, sa han til VG.

Men ifølge Aftonbladet har hverken CBS eller NBC hørt om Søgaard.

-Runar? Jeg kan ikke finne noen her som kjenner til hverken programmet eller hans navn, sier Phil Gonzales i CBS til den svenske avisa.

AVSLØRT: Aftonbladet har i flere artikler satt fokus på Runar Søgaards  kjendis-bløffer. Her er han avbildet sammen med Dr. Alban for noen år siden. ARKIVFOTO: LARS EIVIND BONES
AVSLØRT: Aftonbladet har i flere artikler satt fokus på Runar Søgaards kjendis-bløffer. Her er han avbildet sammen med Dr. Alban for noen år siden. ARKIVFOTO: LARS EIVIND BONES Vis mer

Bløffet om agent?

I VG-artikkelen heter det også den meget ettertraktede PR-agenten William Morris har vært en viktig inngangsnøkkel til stjernelivet i USA.

Gjennom agentselskapet skal Søgaard ha blitt kjent med mange amerikanske kjendiser.

Men heller ikke William Morris kjenner til pastoren. Når en amerikansk castingagent ringer i et forsøk på å nå Runar angående en mulig jobb, møtes han av svaret:

- Runar har aldri hatt kontakt med oss og har aldri hatt noen agent her.

Søgaard har ikke besvart Aftonbladets henvendelser, men overfor Dagbladet.no fortalte han tidligere i uka at han vurderer søksmål mot avisa.

- Nå har Aftonbladet gått over alle grenser, de har vært ute etter meg i flere år, sa han på telefon fra Stockholm.

• Det har ikke lykkes Dagbladet.no å komme i kontakt med Søgaard i formiddag.