Rune Rebellion forlater Turboneger

- Tida strekker rett og slett ikke til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Originalmedlem i Turboneger Rune Rebellion (42) gir seg i bandet. Det kommer fram i en knapp melding på fanklubben Turbojugends nettsider. Lørdagens spillejobb i Stavanger blir dermed 42-åringens siste med bandet han var med på å stifte i 1988.

Knapp

I en enda knappere uttalelse til Turbojugend sier Rebellion, hvis folkeregistrerte navn er Rune Grønn:

«Stemmer faktisk at jeg ikke er med videre live etter Stavanger på lørdag, tida strekker rett og slett ikke til. Kommer fremdeles til å jobbe management + drive labelen vår, Scandinavian Leather Recordings.»

Rytmegitaristen har lovet å komme med en lengre redegjørelse overfor fanklubben i morgen.

Turboneger ble unnfanget på Nesodden av Grønn, Pål Bøttger Kjærnes (Pål Pot Pamparius) og Thomas Seltzer (Happy-Tom) i 1988. Den nåværende besetningen kom først sammen i 1997, rundt arbeidet med «Apocalypse Dudes», og har vært stabil også etter comebacket i 2002.

- Uten Rune hadde det ikke vært noe Turboneger. Han er «The Indian in the Band», påpeker musikkjournalist og forhenværende Natt&Dag-redaktør Audun Vinger overfor Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer