Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Runkekurs og tantrisk sex lokket rekordmange seere

Pia, Marie og Thomas fikk tv-seerne til å titte i går kveld.

TREKKER SEERE: Pia Dailey Christoffersen (til høyre), Thomas Albertsen Dahlen og Marie Kinge. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
TREKKER SEERE: Pia Dailey Christoffersen (til høyre), Thomas Albertsen Dahlen og Marie Kinge. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hele 416 000 benket seg i går kveld ned foran tv-skjermene for å få med seg Marie Kinge (18) utføre tantrisk sex.

Sammen med Pia Dailey Christoffersen (22) og Thomas Albertsen Dalen (19) er hun «deltakende observatør» i NRKs sexprogram «Trekant».

I går var det premiere på programmet som har fått bred medieomtale i forkant og møtt motstand blant kritikere og tv-seere.

Rekordtall Det høye seertallet vitner om at hundretusenvis av nordmenn er nysgjerrige på å lære mer om sex - programmet er det mest sette på NRK3 noensinne.

- Dette er jo en pangstart for serien, og ny rekord for NRK3, sier Hilde Thoresen i NRK Analyse.

NRK har fulgt de tre ungdommene når de har dratt på mer eller mindre bisarre oppdrag for å utforske nordmenns seksualliv.

- Det har blitt en del «æsj», og vi har sett ting vi aldri skulle tro var fetisjer, innrømmet Pia overfor Dagbladet tidligere i høst.

Heftige opplevelse For Marie Kinge bød premieresendingen på opplæring i tantrisk sex.

Foran tv-kameraene ble hun instruert i ulike tantriske pusteøvelser for å få en «kroppslig orgasme», men hun fikk det ikke helt til.

For romkamerat Thomas derimot ble oppdagelsen mildt sagt entusiastisk.

- Jeg levde meg veldig inn i det, og fikk en prikkende følelse i hele kroppen. Det var rart å føle det bare på grunn av pusting, men det var veldig deilig. Selv fikk han kurs i masturbering foran NRKs tv-kameraer. 

Satsingen som må sies å være kontroversiell i NRK-sammenheng, ser ut til å være vellykket. 

- Dette er historien om en liten serie på en liten kanal som har blitt til et TV-fenomen, det er helt vanvittig! Det viser at vi har laget et program om noe mange er engasjert i. Det er blitt et bra program, og at vi når ut til så mange mennesker er utrolig hyggelig, sier en stolt Ung-redaktør Håkon Moslet i NRK.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!