Russefeiringa

«Utsett russefeiringa till etter eksamen, og la det være en premie til de som har bestått eksamen...

Tror de fleste som ikke er russ er enige i dette.

FF

«Tror russen også gjerne skulle hatt russetiden etter eksamen.. Men den ble nå engang flyttet til før eksamen for at eksamen skulle legge en viss demping på feiringen. Det kan vel diskuteres om det er vellykket…

Peder Ås«Slutt å drikk dere drita og oppfør dere som bortskjemte drittunger. Helt flott at politiet prioriterer reell kriminalitet i stedet for mer eller mindre selvpåførte skader og en «feiring» som i tilegg koster samfunnet millioner hvert år i hærverk og opprydning. Og hva er det dere feirer? De dårligste skoleresultatene i Europa??

Fredda«Jeg kjenner jeg utrolig lei av voksne mennesker som skal uttale seg om dagens russ og Tryvannsarrangementet. Jeg er Russ i år og jobber som russepoliti på Tryvann. Det er mellom 7000 og 8000 russ inne på området og i forhold til antallet er det forbløffende lite vold, de fleste som kommer inn på saniteten har skader som de har påført seg selv som et resultat av fyll og et fåtall av dem er alvorlige.

Psapp«Forby den j… barnslige russefeiringa! Russefeiring er farligere enn nyttårsraketter!

Russehateren 2008«Dessverre er det en del russ som selv lager kvalm og ødeleggelser, disse burde man på ett eller annet vis frata muligheten til å være russ.

Storli1