Russell Brand om tv-profilens Gaza-intervju: - Barnslig, uhøflig og urimelig

Verbal krig mellom Brand og Hannity.

TIL ANGREP: Først gikk tv-profil Sean Hannity til angrep på en av sine gjester. Deretter kom skuespiller Russell Brand med en saftig tirade til Hannity, før Hannity tok igjen med samme stil. Begge foto:
TIL ANGREP: Først gikk tv-profil Sean Hannity til angrep på en av sine gjester. Deretter kom skuespiller Russell Brand med en saftig tirade til Hannity, før Hannity tok igjen med samme stil. Begge foto:Vis mer

(Dagbladet): I lang tid har den britiske komikeren og skuespilleren Russell Brand (39) levert sine egne meninger til folket via Youtube-programmet «The Trews».

Den eksentriske og frittalende briten er ikke redd for å si hva han har på hjertet.

Det fikk den amerikanske programlederen og politiske kommentatoren Sean Hannity (52) erfarer tidligere denne uka.

Tok styringa Hannity leder sitt eget program, kalt «Hannity», på nyhetskanalen Fox.

Nylig var Israel, Hamas og Gaza tema i programmet, men ifølge Huffington Post, lot ikke Hannity gjesten - den palistinsk-amerikanske Jerusalem Fund-lederen Yousef Munayyer - få fullføre en eneste setning.

- Er Hamas en terroristorganisasjon?! Hvilken del av dette er det du med ditt tjukke hode ikke forstår?, skal tv-profilen ha skreket til den oppgitte gjesten.

Det, igjen, ble tema for Russell Brands «The Trews».

Bøllebeskyldning Innledningsvis sier Brand at Hannity likner Ken-dokka i «Toy Story 3»-filmen og kaller ham for en bølle, før han videre kaller programlederens verbale angrep for «barnslig», «uhøflig» og «urimelig».

- Han er ikke interessert i sannheten. Sean Hannity er bare interessert i å fremme et perspektiv, sier Brand.

Til Hannitys gjest, Yousef Munayyer, hadde Brand følgende melding:

- Sean vil ikke ha et svar på spørsmålet sitt. Sean vil bare snakke videre mens han aggressivt vifter med fingeren sin.

Svarte med samme mynt Hannity fikk tydeligvis med seg at Brand dediserte episoden til ham, og bestemte seg for å svare «D-listeskuespilleren som er best kjent for sitt mislykkede ekteskap med Katy Perry» med samme mynt.

- Hvis du ser på, og det er jeg sikker på at du vil, følg nøye med på tv-en din, for her må jeg utdanne deg, for du er ganske dum og uvitende, sier Hannity i programmet, gjengitt av Huffington Post, før han ved hjelp av overdreven pedagogikk snakker til Brand om midtøstenproblematikken.

Videre får han inn tre gjester i studio, som ivrig bidrar til angrepet på Brand.

- Denne fyren ser ut som om han koker metamfetamin og sover i bilen sin, sier den ene studiogjesten, Bernard McGuirk.