Russell Crowe og Woman's Day

Russell Crowe raser mot magasin etter rykter om ham og 31 år yngre kollega

Australsk magasin fikk på pukkelen.

KOLLEGER: Russell Crowe og Sophia Forrest spilte begge i filmen «The Water Diviner» fra 2014. Her er skuespillerne avbildet sammen i mai i år, på den australske premieren til filmen «The Mummy», der Crowe har en sentral rolle. Foto: Splash News / NTB Scanpix
KOLLEGER: Russell Crowe og Sophia Forrest spilte begge i filmen «The Water Diviner» fra 2014. Her er skuespillerne avbildet sammen i mai i år, på den australske premieren til filmen «The Mummy», der Crowe har en sentral rolle. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At kulørte medier skriver om kjendisers påståtte romanser er ikke noe nytt.

Det australske magasinet Woman's Day krysset imidlertid grensen til skuespiller Russell Crowe (53) da de i dag publiserte en artikkel der anonyme kilder påstår at Crowe har et forhold til skuespiller Sophia Forrest (22).

Begge var å se i filmen «The Water Diviner» fra 2014, der Crowe spilte hovedrollen og Forrest gjorde sin debut som filmskuespiller.

Woman's Day siterer en anonym kilde på at Crowe er betatt av sin 31 år yngre kollega. Magasinet skriver videre at Forrest skal ha møtt Crowes barn, og at de to skuespillerne er «ville etter hverandre».

TRAILER: Russell Crowe regisserer og spiller hovedrollen i den storslagne dramafilmen «The Water Diviner». En australsk far reiser til Tyrkia for å forsøke å finne igjen sine tre sønner som forsvant under slaget ved Gallipoli i 1919. Video: Warner Bros. Pictures Vis mer

Slår tilbake

Det tilbakeviser Crowe, som for tida er aktuell i kinofilmen «The Mummy», på det sterkeste.

I morges publiserte skuespilleren to oppdateringer på Twitter, der han går til angrep på det australske kvinnemagasinet.

«Kjære Woman's Day, kan dere la være med å stappe de drittfylte sidene deres fulle med tilsiktede løgner om forhold jeg aldri har vært i? På forhånd takk.» skriver Crowe, som kvitterer med følgende trussel:

«Ikke få meg til å gå helt Rebel Wilson på ræva deres.»

Vant i retten

Sistnevnte melding er en referanse til komiker og skuespiller Rebel Wilson (37), som gikk til sak mot magasinets utgiver Bauer Media etter en rekke injurierende artikler i blant annet Woman's Day i 2015.

For drøye to og en halv uke siden ble det kjent at Wilson vant søksmålet.

- Jeg måtte stå opp mot en mobber, en svær mediaorganisasjon, Bauer Media Group, som ondskapsfullt dro meg ned i gjørma i 2015 med en serie skitne og helt usanne artikler, sa 37-åringen utenfor rettslokalet etter at juryens dom var klar.

Artiklene hevdet blant annet at Wilson hadde løyet om alderen, navnet og oppveksten, og påsto også at skuespilleren hadde lagt til «et hint av Hollywood» i bakgrunnshistorien sin, skriver ABC News.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer