Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Russell Crowe skadet

Actionhelten Russell Crowe er ikke usårbar. Han skadet skulderen under en treningsøkt i forbindelse med hans nyeste film, «Flora Plum».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russell Crowe måtte tåle hard behandling under inspillingen av «Gladiator», men helt usårbar er han da ikke. Nå har han skadet skulderen mens han trente til sin siste film, Jodie Fosters «Flora Plum», skriver Mr. Showbiz. En film helt uten de store actionscenene, vel og merke.

Crowes skade har gjort at Fosters film «Flora Plum» allerede i starten blir minst en måned forsinket.

Crowe skadet seg mens han trente i Austin, Texas. Her har han nettopp gjenomført en konsert-turne med sitt eget band, «30 Odd Foot of Grunts».

Russell må gå med armen i fatle til slutten av måneden. Da må han gjennom en operasjon for å få skulderen på plass igjen.

Filmuhell

Crowes skade er bare en i en lang rekke av større og mindre uhell actionhelten har råket ut for i det siste. Under innspillingen av «Gladiator» led den ekte Russell Crowe like mye som sin karakter Maximus. Under innspillingen av «Proof of Life», hvor Crowe spilte mot Meg Ryan, mistet en stuntperson livet da en lastebil kjørte utfor en ravine.

IKKE USÅRBAR: Russell Crowe skadet skulderen under en treningsøkt til sin neste film.