Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ryan Gosling takket nei til Backstreet Boys

Kunne blitt boybandstjerne. Innrømmer at han angrer.

UNG OG LOVENDE: Ryan Gosling starta karrieren i «The All-New Mickey Mouse Club», som også Britney Spears, Christina Aguilera og Justin Timberlake gjorde. Nå avslører han at han kunne vært en av gutta i «Backstreet Boys». Foto: Stella Pictures
UNG OG LOVENDE: Ryan Gosling starta karrieren i «The All-New Mickey Mouse Club», som også Britney Spears, Christina Aguilera og Justin Timberlake gjorde. Nå avslører han at han kunne vært en av gutta i «Backstreet Boys». Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Filmstjerna Ryan Gosling holdt på å bli boybandstjerna Ryan Gosling. 

I et intervju med Huffington Post forteller Backstreet Boys-medlem A.J. McLean at han inviterte Gosling til å bli med i sitt nyoppstartede boyband tidlig på nittitallet.

Gosling takket umiddelbart nei til sjansen om å bli en «backstreet boy» og ta del i det som skulle bli tidenes mestselgende boyband, ifølge McLean. 

Spilte basketball sammen Gosling var allerede før boybandalderen et kjent ansikt i USA etter å ha vært programleder i det populære barneprogrammet «Mickey Mouse Club» sammen med blant andre Britney Spears og Justin Timberlake. 

- Ryan og jeg ble venner etter å ha spilt basketball sammen, forklarer McLean, som kom med det lukrative poptilbudet til Gosling mens de to spilte ball utenfor leilighetene sine.

De to bodde i samme boligkompleks i Florida rundt 1992-1993 mens Backstreet Boys' manager, den beryktede Lou Pearlman, leita etter stemmer som kunne ferdigstille kvintetten. 

Trodde ikke på sjangeren Gosling skal ha forkastet muligheten fordi han ikke hadde tro på at boybandsjangeren kunne leve videre inn mot 2000-tallet. I et intervju med Celebuzz innrømmer Gosling likevel at han burde ha takket ja til forespørslen fra McLean. 

- Vi trodde ikke det skulle bli noe av, men bare en kopi av New Kids on the Block. Men jeg tok feil, forklarer Gosling.

Han endte opp med å danne sitt eget band rundt 2009 - Dead Man's Bones, men få sitt store gjennombrudd som skuespiller i filmer som «Drive», «Blue Valentine» og «The Notebook».

Backstreet Boys er tidenes mestselgende boyband, med over 100 millioner solgte skiver på samvittigheten. Guttegruppa lanserer i disse dager en dokumentar fra storhetstida med navn «Show'em What You're Made Of». 

GLANSDAGENE: A.J. McLean i Backstreet Boys ville ha med kompisen Ryan Gosling i gruppa. Den framtidige filmstjerna takket pent nei.
GLANSDAGENE: A.J. McLean i Backstreet Boys ville ha med kompisen Ryan Gosling i gruppa. Den framtidige filmstjerna takket pent nei. Vis mer
503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media