Ryan Gosling takket nei til Backstreet Boys

Kunne blitt boybandstjerne. Innrømmer at han angrer.

UNG OG LOVENDE: Ryan Gosling starta karrieren i «The All-New Mickey Mouse Club», som også Britney Spears, Christina Aguilera og Justin Timberlake gjorde. Nå avslører han at han kunne vært en av gutta i «Backstreet Boys». Foto: Stella Pictures
UNG OG LOVENDE: Ryan Gosling starta karrieren i «The All-New Mickey Mouse Club», som også Britney Spears, Christina Aguilera og Justin Timberlake gjorde. Nå avslører han at han kunne vært en av gutta i «Backstreet Boys». Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Filmstjerna Ryan Gosling holdt på å bli boybandstjerna Ryan Gosling. 

I et intervju med Huffington Post forteller Backstreet Boys-medlem A.J. McLean at han inviterte Gosling til å bli med i sitt nyoppstartede boyband tidlig på nittitallet.

Gosling takket umiddelbart nei til sjansen om å bli en «backstreet boy» og ta del i det som skulle bli tidenes mestselgende boyband, ifølge McLean. 

Spilte basketball sammen Gosling var allerede før boybandalderen et kjent ansikt i USA etter å ha vært programleder i det populære barneprogrammet «Mickey Mouse Club» sammen med blant andre Britney Spears og Justin Timberlake. 

- Ryan og jeg ble venner etter å ha spilt basketball sammen, forklarer McLean, som kom med det lukrative poptilbudet til Gosling mens de to spilte ball utenfor leilighetene sine.

De to bodde i samme boligkompleks i Florida rundt 1992-1993 mens Backstreet Boys' manager, den beryktede Lou Pearlman, leita etter stemmer som kunne ferdigstille kvintetten. 

Trodde ikke på sjangeren Gosling skal ha forkastet muligheten fordi han ikke hadde tro på at boybandsjangeren kunne leve videre inn mot 2000-tallet. I et intervju med Celebuzz innrømmer Gosling likevel at han burde ha takket ja til forespørslen fra McLean. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.