Rybak ga rekordtrafikk på db.no

4600 nye besøk i minuttet etter seieren.

||| Det var noen forunderlige tall som dukket opp på pc-skjermen lørdag kveld og utover natta. Vi hadde lesertall som lignet på de aller største nyhetshendelsene de siste årene, og da hendelser som har vært midt på dagen.

Nattrekord på Dagbladet.no
På denne tiden av døgnet har vi aldri hatt tilsvarende høy trafikk.

Forsiden til Dagbladet.no trekker rundt 3000 visninger i minuttet på dagtid. I minuttene etter at Alexander Rybak hadde dratt seieren i land, hadde forsiden på Dagbladet.no over 4600 visninger i minuttet, altså over 75 ganger i sekundet.

Og det er altså natt til søndag, en tid på døgnet hvor det ikke pleier å være all verdens mange lesere på Dagbladet.no.

Tv øker nett-trafikken
Utviklingen vi har sett de siste årene, er likevel at store hendelser på tv trekker lesere over på nett. Slik at når nyhetssendinger på tv melder som dramatiske hendelser, så går mange seere rett på pc-en for å lese mer om saken på nett.

I tillegg er det slik at for noen år siden, var det høyest trafikk på dagtid, og så ble trafikken gjerne mer enn halvert på ettermiddag og kveld og helg. 

HER ER STATISTIKKEN:  Denne tellingen viser trafikkutviklingen på Dagbladet.nos forside minutt for minutt. Tellingen er ikke helt nøyaktig, og de reelle tallene er nok litt høyere.
HER ER STATISTIKKEN: Denne tellingen viser trafikkutviklingen på Dagbladet.nos forside minutt for minutt. Tellingen er ikke helt nøyaktig, og de reelle tallene er nok litt høyere. Vis mer

Nå ser vi at trafikken er jevne hele dagen, og faller først når natta nærmer seg. Og uka starter nå søndag ettermiddag. Da er det veldig høy trafikk på Dagbladet.no.

Legger med noen videoer som også ble vist noen hundre tusen ganger i helga.