Eurovision

Rybaks sterkeste konkurrenter

Norge i ilden i semifinale torsdag.

STORFAVORITT: Eleni Foureira fra Kypros har gått videre til finalen lørdag, og er nå Alexander Rybaks største utfordrer - skal vi tro Euro-oddsen. I kveld kvalifiserer han seg til finalen - garantert. Foto: Andres Putting/Eurovision.tv
STORFAVORITT: Eleni Foureira fra Kypros har gått videre til finalen lørdag, og er nå Alexander Rybaks største utfordrer - skal vi tro Euro-oddsen. I kveld kvalifiserer han seg til finalen - garantert. Foto: Andres Putting/Eurovision.tv Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det skrur seg til: 16 finalister er klare, og i løpet av kvelden er ytterligere ti i boks - og dermed kan «the show begin», som EBU (Europeian Broadcast Union)-sjef Jon Ola Sand pleier å si.

Det er blitt forandringer, og jevnere, i toppen. Alexander Rybak har fått en annen, skummel motstander. Den israelske «høna», den hønse-klukkende Netta, er blitt erstattet av et annet «dyr», et farlig et fra Kypros: vi snakker om Eleni Foureira.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer