Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Röyksommer

Suksess- duoen Röyksopp finner du på norske festivaler i sommer.

Fra før er fra-Tromsø-til-Bergen-duoen klare for Quart-festivalen. I dag bekreftet også Øyafestivalen at Röyksopp topper plakaten i middelalderparken i Oslo.

Torbjørn Brundtland og Svein Berge brukte store deler av fjoråret til å tilfredsstille en stadig voksende skare av europeiske fans. Debuten «Melody A.M» og storhitsene «Eple», «Poor Leno» og «Remind Me» har gjort gutta til et holdent navn i internasjonal elektronika. Blant annet tok de med seg den prestisjetunge prisen Beste Video under MTV Europe Music Awards 2002 etter også ha åpnet showet.

Andre band som er klare for Øyafestivalen er Turboneger, Amulet, El Caco og Sgt Petter. Festivalen går av stabelen fra 7. til 9. august.

Les mer på oyafestivalen.com

FESTIVALKLAR:</B> Norske Röyksopp er klare for Norge til sommeren etter suksessrunden i Europa.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling