Röyksopp og Robyn har ingen hemmeligheter som ikke tåler dagens lys ...

... utenom det med Svein Berges underliv.

INGEN RØYKLEGGING: Torbjørn Brundtland, Robyn og Svein Berge har gitt ut sitt første minialbum sammen, der de fungerer som et band. I kveld opptrer de på Øyafestivalen sammen. Foto: Paul S. Amundsen
INGEN RØYKLEGGING: Torbjørn Brundtland, Robyn og Svein Berge har gitt ut sitt første minialbum sammen, der de fungerer som et band. I kveld opptrer de på Øyafestivalen sammen. Foto: Paul S. Amundsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Röyksopp sammen med Robyn. Robyn sammen med Röyksopp. De siste fem årene har den svensk-norske troikaen vært noen av hverandres nærmeste samarbeidspartnere, som blant annet har resultert i et felles minialbum og en verdensturné som tar turen innom Øyafestivalen i kveld.

Men da de begynte å lage musikk sammen i forbindelse med Röyksopp-albumet «Junior», som utkom i 2009, kunne det hele begynt på en særdeles pinlig måte, ifølge Röyksopps Torbjørn Brundtland (39).

- Det var stort da Robyn kom til Bergen for å møte oss, men jeg husker at jeg lurte på om vi personlig måtte hente henne på flyplassen. Når jeg tenker tilbake på det, så er jeg glad for at jeg slo det fra meg, for det hadde vært veldig awkward å ha en sånn seremoni der ute på flyplassen, sier han.

Da de møttes skjønte de imidlertid fort at det var en veldig god kjemi der, uansett om det de lagde ble bra eller dårlig. Og litt senere ble hiten «The Girl and the Robot», en av publikums fremste konsertfavoritter, unnfanget.

Beundring Men hva er det de setter pris på ved hverandre?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer