Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Röyksopp og Robyn samarbeider igjen

Er i studio.

GJENTAR SUKSESSEN: Röyksopp og Robyn vant Spellemannpris for «The Girl and the Robot». Nå lager de musikk igjen. Foto: Stella Pictures
GJENTAR SUKSESSEN: Röyksopp og Robyn vant Spellemannpris for «The Girl and the Robot». Nå lager de musikk igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Röyksopp er akkurat ferdig med en årelang strid med Rune Lindbæk, hvor partene forrige uke inngikk forlik i retten.

Dermed kan de bruke all energi på musikken igjen. I dag publiserte den svenske artisten Robyn et bilde på sosiale medier av seg selv sammen med Röyksopp i studio.

«Vi lager musikk igjen», står det under bildet.

Trioen har også samarbeidet ved tidligere anledninger, henholdsvis på Robyn-låta «None of Dem» og Röyksopp-låta «The Girl and the Robot».

Det er ikke kjent hvem av dem som skal gi ut musikken de lager, men Röyksopp sa til Dagbladet sist uke at de håper på å gi ut både en EP og ei ny plate i løpet av 2014.
 
- Det kommer nok noen nye drypp på hjemmesida vår snart. Vi håper også på å gi ut en EP på vårparten og et nytt album kanskje til høsten. Men man vet aldri med oss, sa Röyksopps Svein Berge.

I tillegg til at de lager musikk igjen, annonserte trioen i dag at de kommer til å legge ut på en verdensomspennende turné sammen sommeren 2014.