Röyksopps nye låt med i Volvos millionkampanje

Lansert i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens Telenor og DNB har brukt henholdsvis Little Steven og George Clooney for det de har vært verdt i reklameøyemed her hjemme, har svenske Volvo fått voldsom oppmerksomhet med sine reklamefilmer med tøyelige Jean-Claude Van Damme og nasjonalromantiske Zlatan Ibrahimovic.

I kveld hadde bilprodusenten premiere på en ny reklamekampanje med den svenske artisten Robyn. Volvo vil ikke kommentere hvor mye den er verdt i kroner og øre, men ifølge svenske medier får artisten et millionbeløp for jobben.Videoen viser Robyn som kjører gjennom Los Angeles om natten mens hun snakker med en venn om miljøspørsmål. Reklamekampanjen lanseres nemlig i forbindelse med Volvos nye serie med miljøbiler. 

Under kjøreturen setter hun på en smakebit av låta «Monument» som hun har laget med Röyksopp. Den slippes ikke i sin fulle prakt før i slutten av måneden, når trioen slipper samarbeidsminialbumet «Do It Again».

Da Volvo slapp reklamekampanjen med Zlatan tidligere i år, var det den svenske hitguruen Max Martin som sto for musikken.

I et intervju med Dagens Industri forklarer Robyn hvorfor hun stiller opp for Volvo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer