Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rykteflom om den nye «Star Wars»-filmen

Spekulasjoner om store forsinkelser.

 ENGASJERER:  Filmene om «Star Wars» vekker engasjement, og ryktene om den kommende filmen florerer på nett. Bildet er fra filmen «Star Wars: Episode III Revenge of the Sith» Foto: Stella Pictures.
ENGASJERER: Filmene om «Star Wars» vekker engasjement, og ryktene om den kommende filmen florerer på nett. Bildet er fra filmen «Star Wars: Episode III Revenge of the Sith» Foto: Stella Pictures. Vis mer

(Dagbladet): De populære science fiction-filmene «Star Wars» har en stor og dedikert fanskare, og den åttende filmen i serien er nå i anmarsj.

De har foreløpig ikke startet å filme, men allerede florerer rykter om alt fra forsinkelser, til innhold i filmen og mulige skuespillere.

I slutten av oktober kom nyheten om at manusforfatteren Michael Arndt var droppet fra filmen og at det var regissør J.J Abrams og Lawrence Kasdan, som også tidligere har skrevet «Star Wars»-manus, som hadde tatt over manusansvaret.

- Ba om utsettelse Hollywood Reporter skriver at produksjonen nå henger etter tidskjema og er under sterkt press for å rekke planlagt premieredato.

Ifølge kilder tilknyttet filmen skal produsent Kathleen Kennedy og flere fra produksjonen ha bedt Disney om å utsette premieredatoen til 2016.

Disney-sjefen Robert Iger skal imidlertid være fast bestemt på å få filmen ut i 2015, selv om det ryktes at filmen er langt bak skjema.

Skuespiller-rykter Filmteamet og regissør J.J. Abrams kjemper imidlertid hardt for å holde informasjon tett til brystet. Abrams ble nylig intervjuet av avisa The Times, der Star Wars naturligvis ble et tema.

I intervjuet kom det fram at skuespiller Chiwetel Ejifor hadde vært i møte med regissøren, men Abrams ga klar beskjed om at han ikke ville snakke om skuespillerrykter til «Star Wars».

Han sa imidlertid til avisa at Ejifor er: «en svært talentfull herremann», ifølge Huffington Post.

Hittil er ingen skuespillere offisielt bekreftet, selv ikke de antatte kandidatene Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher.

Tidligere har det også gått rykter om at Disney ønsker skuespillerkjekkasene Zac Efron og Ryan Gosling i den nye «Star Wars»-filmen.