Rykteflom rundt Aqua-Lene

Lene Nystrøms plateselskap Universal blir nedringt fra hele verden etter at et britisk nettsted meldte at hun hadde forlovet seg med en narkodømt tenåring.

- Dette er oppspinn, fullstendig oppspinn, sier Niklas Anker ved Universal i Danmark til dagbladet.no.

Han er tydelig lei av å svare på spørsmål om ryktene, som blir gjengitt på følgende måte av nettstedet worldpop.com:

Aqua's barbie får sin Ken

Aquas frontkvinne Lene Nystrøm har forlovet seg med en 19 år gammel dømt narko-langer som ettersigende skal være svigerbror av Boyzone-sangeren Keith Duffy.

Nystrøms nye make Graham Smith, en bilmekaniker, ble dømt for besittelse av heroin til en verdi av 2000 pund med intensjon om å distribuere i en irsk domstol i 1996. Smith unnslapp fengselsstraff, men ble idømt en klekkelig bot.

Lene Nystrøns forlovelse med Graham Smith markerer slutten på en lang rekke romanser med berømte menn, deriblant A-has Morten Harket og Westlifes Bryan McFadden. Nystrøm datet McFadden i en måned før de slo opp. De forklarte bruddet med at presset ved å være berømt hadde ødelagt forholdet.

- Dette er rykter som følger med det å være popstjerne, forklarer Niklas Anker.

Og Aqua-Lene er da heller ikke ukjent med fenomenet. Her hjemme har hun i tillegg til Morten Harket vært koblet sammen med blant andre Thomas Giertsen, som i sin tur koblet henne til Enrique Iglesias...

Plateselskapets strategi i slike tilfeller er å forsøke å tie ryktene i hjel.

- Vi kommer ikke til å gå ut med noen dementi, sier Anker, som ikke legger skjul på at han synes det hele er nokså irriterende.

PUBLIKUMSTEKKE: Rykter om Aqua-Lenes kjærlighetsliv er interessant stoff over hele verden.
A-HAQUA: Lene Nystrøm og Morten Harket var et par også utenfor ryktelandskapet.