Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Rykter fra homsebørsen

Les George Michaels rasende brev til Elton John.

(Dagbladet.no): George Michael har skrevet brev til Elton John via det britiske kjendisbladet Heat. Og grunnnen er en kattekamp mellom de to homofile sangerne. Michael mener John har kommet med usannheter om hans privatliv, melder AP.

- Jeg er lykkelig

Sladder, kaller den gamle Wham-sangeren det, og beskylder Elton John, som skal gifte seg i romjula, for å spre usannheter som han har hørt gjennom ryktebørsen, eller via «the gay grapewine», som han skriver.

- George er på et rart sted. Det ser ut til å eksistere en dyp ulykke i livet hans og det vises på det siste albumet. Alt jeg vil si til George er: Du bør komme deg mer ut, sa Elton (57) i et intervju med Heat sist måned.

Men George (41) vil ikke mer ut på byen, han vil skrive brev. Og i svaret på kritikken sier han at han «sjelden har vært så lykkelig og trygg som jeg er i dag, takket være min partner Kenny og støtten fra fansen».

Rykter

George forteller at han og Elton ikke er nære venner, og at han har holdt avstand fordi «jeg har alltid visst at Eltons omgangskrets er den travleste ryktebørsen i hele byen, og at respekt for mitt privatliv ikke akkurat var garantert.»

Brevet fortsetter: «Elton John vet svært lite om George Michael, og det er et faktum. I motsetning til folks inntrykk har vi snakket sammen sjelden de siste 10 åra, og det som antakelig vil overraske flest folk er at vi aldri har diskutert mitt privatliv. Aldri.»

«Og mesteparten av det Elton tror han vet om mitt liv er i hovedsak begrenset til ryktene han hører. Bortsett fra det så vet han at jeg liker å turnere, at jeg røyker for mye pot og at albumene mine fortsatt har for vane å ende som nummer en. Med andre ord, han vet det samme som flesteparten av fansen gjør. »

I oktober gikk Elton John løs på Madonna, og hevdet hun sang playback under sin siste turne, noe hun avviste. Og i november sa han at det var Victoria Beckhams feil at ekteskapet med David hangler.

I 1985 sang de to stjernene duett sammen på Live Aid.

<B>POPULÆR:</B> George Michaels siste plate ligger på salgstoppen i hjemlandet.
GIFTER:</B> Elton John gifter seg i jula med partner David Furnish.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media