Rynker ingen hindring for Roxette

Bleka hår, brunkrem og ekte svensk popstjernestyling. Roxette er tilbake i rampelyset. - Vi har fått oss noen rynker etterhvert, men vi legger oss ikke under kniven av den grunn. Den holder med en sminkedame, forsikrer Marie Fredrikssson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Per og Marie. Han fylte 42 i janur, hun blir 43 i slutten av mai. Ingen alder å bli skremt av. Men Gessle og Fredriksson ser ut som to litt gammelmodige popstjerner der de sitter i en suite på Grand Hotel med sminkøse til høyre og sjefete svensk promodame til venstre. De er ikke i nærheten av å selge så mange plater som i glansperioden fra '88 til '95, men de gir seg ikke uten sverdslag og pudder.

Helmut og Gunnar og sånn

- Da jeg var ung og kjempende musiker var det enormt å få møte Bjørn og Benny som reiste rundt i den store verden og var popstjerner. Nå er vi i den samme posisjonen som Abba var den gang; nå er det jeg som er gamlefar som har har oppnådd noe og brøytet vei for den neste generasjonen, sier Per Gessle.

- Dere er voksne folk i en popbransje som er veldig ungdomsfiksert? Er det ikke slitsomt?

- Ungt og ungt. Jeg kikka på hitlista hjemme i Sverige før vi dro hit til Oslo. Helmut Lotti, Gunnar Wiklund, Johnny Cash og Credence Clearwater Revival. Alle disse gjør det bra i 2001. Da bør ikke vår alder være noe problem i det hele tatt, mener Marie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer